Problem med Garmin

Det blir visst mycket skriverier om pulsklockor just nu, men jag har igen haft problem med Garmin. Den börjar ha några år på nacken, men jag har inte haft något behov av en ny. Jag har varit nöjd med den och dess funktioner och det är inget jag saknar med den. Den gör vad den ska och jag behöver inte en dyrare multisport version. Jag har tidigare också haft problem med Garmin, men då mest med pulsbandet. Att den inte mätt pulsen korrekt.

problem med garmin

Jag laddade klockan igår efter min löprunda. Till fullt batteri och inte bara en snabbladdning för att få igång klockan. Egentligen tyckte jag väl redan igår att det var konstigt att den laddat ur. Jag tyckte nämligen att batteriet var på ungefär hälften när jag senast använde den på söndagen. Hade det varit lägre, hade jag laddat den då redan och inte väntat till att det går helt tomt.

Idag sprang jag igen en morgonrunda. Hemma märkte jag när jag kollade på statistiken att den bara visade gårdagens löppass och dagens löppass. All annan statistik puts väck. Jag har tydligen varken sprungit eller cyklat något i år. Samma problem som jag haft en gång tidigare, där all statistik plötsligt raderats.

Jag vet att det inte är ett stort problem. Statistiken finns ännu på jogg.se och högst antagligen även på Garmins sida, men… Jag blir bara irriterad! Är det för att klockan helt laddade ur? Eller för att den fick någon ny uppdatering? Eller är min klocka bara gammal och det är dags att köpa ny?

Har någon annan upplevt samma sak?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *