Strul med min Garmin

Jag har skrivit om det tidigare, om mina problem med min kära pulsklocka, Garmin 230. Jag tycker inte att den är såå gammal, köpte den för två år sedan ungefär. Ibland mäter den inte pulsen korrekt och ibland  hittar den ingen puls. Trots att jag enligt mitt tycke har blött ner pulsbandet ordentligt. Det är på rätt plats på kroppen. Nytvättat band. Nyladdad klocka och allt det där. Det händer egentligen väldigt sällan, men händer ändå då och då och tillräckligt ofta för att jag ska störa mig på det.

Förra veckan märkte jag när jag laddade klockan, att all min statisk försvunnit. Den uppdateras automatiskt när jag laddar den och efteråt började problemet. Plötsligt hade jag bara sprungit det jag sprungit den veckan och det var totalen för mars. Och för hela året! All statistik bakåt hade försvunnit från klockan, där jag tidigare kunnat se ett år bakåt i tiden. Eftersom jogg.se började strula för mig nån gång förra året, skapade jag ett nytt konto åt mig i år, och har bara statistik för i år där.

Jag antar att jag fortfarande kan se all min statistik på Garmins egna sida där jag också har ett konto. Inte för att jag kollar på statistiken speciellt ofta och behöver den till något. Men det är kul att följa med och irriterad blir jag när något sånt här händer. Jag gillar främst att kunna kolla bakåt i tiden och se om jag ser ett samband med min träning och resultat. För ett år sedan sprang jag intervaller x och då var formen y. Eller att jag sprang intervallerna på den och den tiden och nu ett år senare på den här tiden.

Tack för det Garmin! Morr, som våra kissor skulle säga!

Manda morrar åt Garmin

Får väl börja kolla runt efter en ny klocka om problemen fortsätter…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *