Drömmer om resor

Här sitter jag och drömmer om resor. Vintersemestern är önskad, och i väntan på att den ska bli godkänd kan jag drömma mig bort. Bort från snö, slask, grått och kallt och till varmare breddgrader. Indien, Singapore, Vietnam, Thailand. Eller Medelhavet, men dit reser man kanske inte i mars? För jag vill ha sol och värme, och inte 15 grader.

Tydligen är jag inte den enda som drömmer om resor för tillfället, för mitt allra mest lästa inlägg på bloggen just nu är det om fåglar och fågelskådning i Gambia. Google och SEO har verkligen ökat på trafiken till mina reseinlägg. Det är dagligen någon som klickar in på de inläggen. Inte för att jag klagar, det är alltid kul med fler läsare och trafik.

Det känns som om det var evigheter sedan vi var på resa senast, även om jag vet att vi reser mer än många andra. Det blev bara en längre resa det här året, till Gambia i april. Plus några miniresor till Tallinn, men dem räknar jag inte med. Dit är vi så ofta, att det nästan känns som hemma. Har jag kanske nämnt det tidigare att jag älskar Tallinn?

Så vart ska nästa resa gå då? Ingen aning faktiskt. Jag brukar inte ha så stor skillnad. Bara det är varmt och soligt, då är jag nöjd. Strand, sol, värme och chill. Jag behöver inte så mycket upplevelser, varken historia, eller museum. Jag vill ha värme.

drömmer om resor

Vad är dina bästa tips? För en veckas resa i februari, mars eller april? Och säg nu inte Kanarieöarna 🙂

2

1 tanke kring ”Drömmer om resor

  1. Pingback: Drömmer om resor - Bloggfeed

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *