Plötsligt händer det

Plötsligt händer det! Vem minns mina nyårslöften från 2019, där tanken var att jag skulle gå på synkontroll? Gissa vem som igår var på den där synkollen och samtidigt beställde nya glasögon? Plötsligt händer det bara, jag bokade tiden på onsdag. Senast jag var på synkontroll var för… tre år sedan kanske? Mina glasögon är urgamla, så gamla att optikern sa att den där modellen/formen görs inte mer.

Till mitt försvar så hade min syn inte ändrats något. Det var exakt samma styrka som på mina gamla glasögon. Allt var dessutom bra med mina ögon. Och jag går typ aldrig med glasögon, så själva estetiken bryr jag mig inte om. Jag använder alltid kontaktlinser och har bara glasögon på mina lediga dagar. När jag är hemma för mig själv.

plöstligt händer det

Jag känner mig inte bekväm i glasögon. De är alltid i vägen, alltid smutsiga och jag trivs mycket bättre i linser. Jag känner mig snyggare, plus att jag tycker om att ha bruna ögon. Det är också en orsak till varför jag inte överväger en operation. Jag gillar helt enkelt mina bruna ögon för mycket 🙂

En vecka ungefär är jag tvungen att vänta på mina nya glasögon. Jag borde få dem lagom till vår resa. Det är också ett ställe jag brukar använda glasögon på. I flygplan. Där går det bara inte att ha linser. Alldeles för torr luft.

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *