Konton jag följer på instagram

Det här inlägget har varit i mina utkast lääänge. Jag tror det fick sin början när vi skulle resa till Gambia och jag efterlyste vad ni ville läsa om. Önskeinlägg och frågor för tidsinställda inlägg. Då fick jag frågan om vilka konton jag följer på Instagram. Sedan dess har inlägget legat där i utkasten och jag har inte gjort något åt saken…

Senast jag kollade följde jag 247 konton på Instagram. I det här inlägget tänkte jag dela in dem i olika kategorier. Löpning,  övrig träning,  mat och dryck och större konton. Det är ungefär i de kategorierna jag följer. Inga lifestyle, pyssel eller modekonton. Sen är det ju klart att jag följer familjen, vänner och bekanta. Förstås.

Jag ska försöka att ta med mindre konton och förhoppningsvis hittar ni inspiration. Många konton är samma vars bloggar jag läser eller poddar jag lyssnar på. Men de räknar jag inte upp skilt här, deras Instagram heter oftast samma som bloggen/podden.

konton jag följer på instagram

Konton jag följer på Instagram

Löpning

johannahedvik
Henne har jag följt länge, först via hennes blogg och sedan via Instagram. Hon har sprungit långt (jättelångt) och är en stor inspiration inom ultralöpning. Plus att hon har söta hundar.

michaela_lindstrom
Bor i Pargas, springer mycket och långt i skogen och har också söt hund.

taimisto
Också en traillöpare som är på en helt annan nivå än mig, men som jag ändå inspireras av.

katehrun
Hon har alltid så fina bilder, det ser väldigt proffsigt ut.

mattduguid
Jag följer honom främst för att han är från Nya Zealand och för att jag gillar hans bilder. Det här är drömmen.

Övrig träning, yoga och triathlon

living_lavida_yoga
Det här är drömmen med min yoga. Herregud så hon är flexibel. Jag är sååå inte där och kommer nog aldrig att bli det heller, men det är kul att se och inspireras av folk som är.

johannaedstrom
Fysioterapistuderande som försöker lära sig att stå på händer. Många bra övningsvideor med steg för steg instruktioner.

christine.m.warren
Jag dreglar över hennes cykel och cykelkläder. Triatlet från USA som tävlar i Ironman. Stor inspiration, även om vi inte precis är på samma nivå.

tovestr
Också en inspiration inom triathlon. Det här känns mer som om vi är på liknande nivå. Kan hon delta i Ironman, kan väl jag också.

starkfriskglad
Ännu en triatlet som känns som mig. Har skrivit om hur hon bröstsimmade genom sina första triathlonlopp, och nu har hon också gjort Ironman. Fler gånger dessutom. Kan hon, kan jag.

linatriahlet
Henne har jag följt länge, först via hennes blogg, sedan via Instagram. Hon har deltagit i Ironman Kona. Vet ni hur svårt det är att kvala in dit?!

konton jag följer på instagram

Mat och dryck

theplantedbean
Mycket inspiration till vegansk och vegetarisk mat. Den som tror att vegansk mat bara är isbergssallad och gurka, måste tänka om och istället börja följa det här kontot. Jag vill äta allt härifrån, alltid lika fina och inspirerande bilder.

emimiil
Ett av de lite större matkontona jag följer på Instagram. Mycket choklad och efterrätter. Skriver på svenska, och har även recept och inte bara inspiration.

rachaelray
Jag har tipsat om henne tidigare. Hennes Instagram är inte bara mat och recept, utan även lite annat från hennes liv och tv-program. Det brukar jag oftast scrolla förbi, jag är mest intresserad av hennes matlagning och tips.

konton jag följer på instagram

Stora konton

docjenfit
Alltid bra tips, videon och bra förklarat. Här finns det mycket bra tips, oberoende vad man har problem med.

naprapatjonas
Liknande konto som föregående, men på svenska.

asicsfrontrunner
Många löparkonton jag följer hör till Asics frontrunner. Vissa har jag följt innan de blev medlemmar, och andra har jag börjat följa tack vare kontot. Jag bara väntar att det här ska komma till Finland. Jag vill också vara med! (Två minuter efter att jag skrev det, såg jag annonsen på facebook, jag har ansökt)

 

 

2

1 tanke kring ”Konton jag följer på instagram

  1. Pingback: Konton jag följer på instagram - Bloggfeed

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *