Jag har köpt cykelkläder

Jag har äntligen köpt cykelkläder. Ett par shorts och en t-shirt med fickor på ryggen. Tyvärr är det alltför kallt, regnigt och blåsigt för att testa dem ännu, men nu har jag i alla fall ett ordentligt set. Jag köpte mina från Stadium, för det var enda butiken jag hittade ens lite cykelkläder i. XXL hade bara dyra kläder, mest för män och ännu mindre utbud än Stadium. Där fanns liksom ett par hängselbyxor för 200 euro. Nej tack!

nya cykelkläder

Jag hade kollat på nätet och tyckte det fanns massor med fint att välja bland, men det var kanske bara i nätbutikerna? Eller så var det kanske på Sportamore jag hittade fina kläder? För på Stadium fanns det bara två olika shorts och en t-shirt. Några jackor, men det behöver jag inte och några byxor med hängslen, men det vill jag inte heller ha. Lite cykelhjälmar och några cyklar, men mest ”vanliga” cyklar.

Var ska jag köpa min racer ifrån? Inte från Stadium i alla fall. För jag är om möjligt ännu ivrigare på en landsvägscykel nu. Jag känner mig så proffsig i mina nya cykelkläder, jag behöver en riktig cykel att matcha. Även om mina kläder är från Stadium och en billig variant, är känslan helt annorlunda mot mina byxor från Lidl.

Jag har inte testat dem in action ännu, men shortsen är mycket tightare. Mycket bättre vaddering och inte alls en blöjkänsla som med mina gamla. De klämmer åt på rätt ställen, och hänger inte. Jag vill bara testa dem nu! T-shirten är som en vanlig t-shirt, men jag tror att de olika fickorna på ryggen är bra till förvaring. Tre fickor att ha telefon, gels och nåt annat i  och en med dragkedja för nycklar. Nu behöver jag inte ha min midjeväska mer när jag cyklar till jobbet, utan allt ryms i blusen.

6

4 tankar kring ”Jag har köpt cykelkläder

 1. Fredrika

  Fina ? drömmer om racer cykel, eller cykel bara. Önskar jag hade obegränsat med pengar så skulle köpa racer, gravel o mtb haha

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Tack! Det är såå dyrt med cykel, jag förstår inte. Jag vill också ha obegränsat med pengar 🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *