Paus från träningen

Det är klart att när träningen går bra, att det är då något händer. Jag väljer därför att just nu att ta en paus från träningen. Kroppen känns inte helt okej. Jag har inte ont, men det känns som om något är fel. På måndagen blev det ännu ett styrkepass, men det förvärrade bara situationen.

Jag hoppas att min paus från träningen inte kommer att bli långvarig, men just nu känns det faktiskt helt okej. Jag tar ingen stress över missade träningspass, utan jag vet att jag är i bra form. Formen kommer inte att försvinna någonstans på en vecka eller två, utan jag är snart tillbaka. Tillbaka ännu starkare, ännu bättre och med ännu mer motivation till träning.

paus i träningen

Jag hade tänkt skriva ett inlägg om mina träningsplaner inför juni, men jag väntar lite med det. Jag vill se hur den här situationen utvecklar sig, och så bestämmer jag min träningsplan utefter det. Det känns nästan ganska skönt, att inte ha en plan att följa. Eller några målsättningar. Det är ju ändå sommar och då finns det annat kul att göra också. Dessutom tror jag inte precis att min paus kommer att bli långvarig. Det här är bara en försiktighetsåtgärd. Jag vill ju ändå träna i sommar, och därför väljer jag att pausa.

 

8

4 tankar kring ”Paus från träningen

 1. Martina

  Kämpigt men du kommer igen! Ibland kan oönskad vila vara bra för hela kroppen och man är ännu mera taggad då man vågar träna igen!

  Svara
 2. hopihopi Inläggsförfattare

  Ja, jag vet nog att jag kommer tillbaka från det här 🙂 Dessutom hade jag inte den här veckan annars heller haft mycket tid till träning, eftersom det är mycket på jobbet. Så egentligen ”missar” jag inget

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag tycker redan att det är på väg åt rätt håll, så jag tror nog att jag är snart tillbaka

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *