En vecka av vila

Jag har nu haft nästan en hel vecka av vila. Kroppen känns mycket bättre redan, jag är piggare och jag känner mig som normalt. Igår blev det en promenad och jag har inte fått några bakslag efter det. Jag tror därför att jag är redo för träning igen. Nästa vecka planerar jag att både springa och cykla.

Jag tror att en vecka av vila bara har gjort mig gott. Den här veckan har det varit mycket på jobbet, så jag hade ändå inte kunnat träna som jag velat. Nu är jag istället mer ivrig på träning igen, när jag vilat. Kanske till och med formen blivit bättre?

två pass i rad

Nästa vecka hoppas jag att kunna ta vid där jag slutade. Jag vill springa ett långpass och ett snabbare pass. Först tänkte jag i och för sig springa en liten testrunda för att se hur kroppen reagerar. Jag har min standardrunda som jag kan utan och innan. Det är en runda jag ofta använder som testrunda. Både inför lopp och efter en längre viloperiod. Jag vet vad jag springer den på för tid när jag är i bra form och vad som är en normal tid för mig. Det kan skilja flera minuter, men oftast tar den kring 45 minuter.

Ifall allt känns bra under och efter testrundan tror jag att det blir träning som normalt. Jag hoppas också kunna cykla till jobbet en gång. Nu har åtminstone vädret varit utmärkt för både löpning och cykling.

en vecka av vila

Vad har du för planer för nästa vecka?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *