Gågga

Kan man inte springa, men hemskt gärna vill, då får man gågga. En kombination av att springa och gå. På basen av dagens runda, tror jag nog att jag kan/vågar springa igen. Inga bakslag än så länge.

gågga

Dagens löptur kändes riktigt bra i kroppen. Visserligen gick jag mest, men de löpsteg som jag tog verkade inte irritera kroppen. Jag valde att gå nästan hela vägen. Jag vill inte pusha för mycket, för fort, utan den här gången ska jag börja lugnare. Därför blev det att gågga. Av dagens åtta kilometer långa runda, sprang jag kanske max två kilometer.

Det är skönt att vara igång igen. Jag hoppas att jag nu kan träna som jag vill. Jag vill springa. Även om det just nu är väldigt varmt ute, är det ändå den bästa tiden för löpning. Det är så skönt att bara springa i shorts och t-shirt. Korta strumpor och snabbskor. Det känns som ett avlägset minne när jag kämpade på i snöstorm, minusgrader och Icebugs.

Den här veckan vill jag ännu springa en gång. Det skulle i så fall innebära att jag gjort fyra träningspass den här veckan. Ett mer än förra veckan. Hittills har det blivit en promenad, en cykeltur till jobbet och dagens löpning. Det är bra, men jag vill ju så mycket mer…

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *