Bra start på veckan

Jag är igång med träningen igen och det har blivit en bra start på veckan. Löpning igår och styrketräning idag. Skönt att kunna träna som vanligt igen. Armen känns inte av längre och jag kan träna som jag vill.

bra start på veckan

Löpningen igår gick väl sådär, men det berodde nog inte på armen, utan snarare på storm och motvind. Det var tungt igår och jag fick kämpa i stormen. Det skilde över en minut i tempot per kilometer beroende på ifall jag hade medvind eller motvind. I medvind sprang jag på 6:10, i motvind i 7:30. Jag brukar (försöka att) inte bry mig om tempot, men ibland blir det bara extra tydligt hur mycket det kan variera. Huvudsaken igår var i alla fall att jag sprang och att komma igång igen. Få en bra start på veckan och springa veckans första pass av tre.

Styrketräningen idag däremot gick riktigt bra. Jag kände mig stark. Så stark att jag nästa gång tänker öka på vikterna. Jag har tränat med hantlar den senaste tiden, men nu är det dags att ta fram skivstången igen. Även om jag ska fokusera på löpning den här hösten, är det såklart kul att märka framsteg i styrketräningen också.

Imorgon planerar jag att springa långpass. Det var kanske inte den smartaste idén att träna styrka dagen innan, men men. Ibland har jag inget val ifall jag vill få till träningen. Det gäller att passa på när jag är ledig och har tid till träning. Inte vänta på det perfekta tillfället, utan nu gäller det bara att göra.

1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *