Fotopaus eller fartlek

Jag vet inte hur jag ska beskriva dagens löprunda, som fartlek kanske. Jag sprang, jag gick, jag tog en (eller sju) fotopaus, jag sprang lite mer. Ungefär så gjorde jag hela rundan. Vad som skulle vara en kort runda efter jobbet, blev längre än planerat, men också med snabbare tempo än planerat. Jag sprang till och med två riktigt snabba kilometer.

fotopaus

I början kändes det segt, men efter några kilometer lossnade det. Plötsligt var det roligt att springa igen. Inte för att det inte var kul att springa först, men det kändes segt och jag hade trötta ben. När jag väl kom igång, blev det roligare. Därför blev rundan också längre än vad jag först hade tänkt mig.

Idag var det verkligen härligt höstväder för löpning. Sol, varmt, krispig luft och så så fint i naturen. Allt börjar ändra färg. Hösten är den bästa tiden för löpning. I alla fall när vädret är som idag. Vem vill inte ta fotopaus då och bara njuta?

Jag är fortfarande ivrig på löpningen. Jag tror att jag kommer att nå över 100 kilometer i september. Just nu är totalen 97, vilket redan det är jättebra, men jag planerar ännu att springa på torsdagen. Jag tror till och med att september kommer att bli årets högsta total för en månad. Jag har redan nu sprungit mer än vad jag sprang hela förra året. Det finns ännu goda möjligheter till att nå mitt träningsmål på tusen kilometer för hela året. September har varit en bra månad och jag är inte lika långt efter mer.

fotopaus

3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *