Vad tyckte jag om skorna?

Nu har jag sprungit ett testpass i mina nya skor. Hur kändes det? Vad tyckte jag om skorna? Ifall jag var tvungen att välja ett ord för att beskriva skorna, skulle jag välja okej. Det är inget fel med skorna, men de kommer knappast att bli mina favoritskor. De känns lite för tunga och klumpiga, för att bli mina favoriter. Men syftet med dem är inte heller att jag ska springa intervaller eller snabbpass, utan att de ska vara mängdskor när det är småhalt ute. Till det tror jag att de kommer att fungera bra.

Det är kanske ännu för tidigt att uttala sig vad jag tyckte om skorna eftersom jag bara sprungit ett kort pass med dem. De känns bra på foten och klämmer inte, men första intrycket är inte wow. Dessa är de bästa skor jag någonsin sprungit i. Jag tycker bättre om lätta och snabba skor, jag får en bättre känsla då. En känsla av att flyga fram. Samtidigt vet jag att jag också behöver andra typer av skor. Med mer dämpning och mer stöd för foten. Så egentligen är det ju inte skons fel, det är bara en personlig preferens.

vad tyckte jag om skorna

Jag tror i alla fall att jag kommer att kunna testspringa dem fler gånger den närmaste tiden. Det är halt ute och ska fortsätta vara kallt. Det är just till dessa förhållanden jag köpte skorna. När jag inte behöver Icebugsen, men inte vill springa i vanliga skor. Det är upp till bevis för mina nya skor. Har jag någon nytta av dem, eller kommer jag att halka?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *