Gissa vad jag har köpt?

Gissa vad jag har köpt? Trailskor. Jag skulle egentligen bara kolla på skor på Zalando, för att vara förberedd till Black Friday. Tydligen var det Single’s Day då, för de skor som jag tidigare spanat in var nu över 40 euro billigare. Klicketiklick och skorna var mina.

Jag har köpt ett par Nike Pegasus Trail 3. Nike är kanske inte ett märke som är känt för sina trailskor, men jag ska ju inte heller springa trail. Jag har mer varit ute efter skor med kraftigare sula och gummidubbar. Typ trail-light. Mina första trailskor, men som säkert också passar till asfaltslöpning.

vad jag har köpt

Jag har inte hunnit testa dem ännu, men de känns i alla fall bra på foten. Jag vet inte när jag ska hinna testspringa dem. På söndagen är planen att springa långpass och då vill jag inte testa dem. Jag tror det får bli till nästa vecka när jag ska springa kortare pass igen. Jag är åtminstone glad över att ha trailskor nu. Det har varit lite småhalt när jag sprungit, men inte tillräckligt halt för att behöva Icebugsen.

Nu behöver jag ännu simglasögon och sedan borde träningsgarderoben vara komplett.

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *