Nervöst värre

Jag tycker inte att jag har varit nervös hittills, men jösses vad jag är nervös nu. Direkt vi kom till nummerlappsutdelningen och startplatsen, boom. Nervös. Som fan. Nu sitter jag på hotellrummet, jag har ätit, jag har druckit, jag har så inte bestämt klädsel. Det får bli morgondagens bekymmer. Jag tror det blir knälånga tights och långärmat. Även om det varit sol och värme, har det inte direkt känts varmt. Eller så är det bara för att jag är så tusans nervös, att jag därför skakar.

raceweek är här

Hur som helst, klockan nio går starten i morgon. Fem timmar senare, give or take, är jag i mål. Håll tummarna för mig.

Snabbare uppdateringar får ni på Instagram.

3

2 tankar kring ”Nervöst värre

  1. Petra

    Klart jag håller 👍för dig ! Det kommer säkert gå hur bra som helat. Rätt klädsel, lagom mycket , klocka och lurar ! Gott humör och njut av löpningen

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *