Söndagsstretch och sammanfattning

Idag var tanken att jag skulle ta en löprunda, men efter att ha gått i skogen hela dagen idag på jakt efter julgran, så kände jag mig lite mör i benen. Så istället för att försöka mjuka upp dem med att springa, så blev det nästan en timmes stretch och rörlighetsträning.

Så välbehövligt och skönt! Mina höfter, speciellt den vänstra, har känts väldigt stela den senaste tiden. Förhoppningsvis hjälpte det att stretcha idag. Jag har försökt komma ihåg att använda min foamroller, men det går lite sådär med det. Jag använder den sen när jag känner att jag behöver det, men är dålig på att använda den i förebyggande syfte. Jag borde skärpa mig. Jag menar den står ju där i vardagsrummet och jag ser den ju varje dag. Ändå blir det inte av att använda den så mycket som jag borde…

Veckans saldo slutade på tre löppass, ett pass styrka och så dagens rörlighetsträning. Summa summarum, nöjd över det! Måndagens långpass var nog veckans höjdpunkt träningsmässigt, även om passet slutade lite snöpligt.

Nästa vecka är det ju jul och jag är ledig i fyra dagar (!). What to do liksom? Ja förutom att fira jul då… Lite träning lär jag nog få in. Kanske inte på julafton, men efter det. Även om jag inte stressar över julen (ännu), så vet jag av tidigare erfarenhet att julafton brukar vara ganska bråttom ändå. Så jag vill inte stressa över att jag ”måste” träna då. Hinner jag så hinner jag, annars inte. Det är inte hela världen ifall jag inte tränar då…

Tänker du träna under julen? Kanske på självaste julafton?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *