Lugn(are) (tränings)vecka

Den här veckan kommer att bli en återhämtningsvecka träningsmässigt. Dels är det mycket på jobbet, det finns helt enkelt inte tid till träning. Den största orsaker är ändå att jag känner mig lite småsjuk.

Förra veckan när jag sprang så hade jag högre puls än vad jag brukar ha. Den var högre redan hemma när jag startade pulsklockan och var svårare att kontrollera under passen. Jag gissade redan då att jag kanske hade en förkylning som lurade i kroppen.

Jag tror att förkylningen bröt ut under julhelgen. Jag var kanske stressad inför den, fast jag inte tyckte att jag var det. Det har varit mycket här före, mycket på jobbet, begravningen, vår katt som var sjuk… Jag tror helt enkelt att det blev för mycket för kroppen till slut och att den därför inte orkade kämpa mot förkylningen mer.

Nu har jag lite kli i halsen, täppt näsa och en allmänt trött känsla. Jag har inte feber, men jag har förhöjd kroppstemperatur. Den har varit där kring 37,0-37,5. Så inte riktigt feber, men inte riktigt frisk heller. Nu är det vila som gäller, ingen träning tills jag känner mig frisk igen.

2016-12-25-15-30-20

0

0 tankar kring ”Lugn(are) (tränings)vecka

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *