Fuskat

Idag har jag fuskat med min yogautmaning. Egentligen ska jag göra en video om dagen i trettio dagar, men idag gjorde jag faktiskt två. Orsaken till det är att jag imorgon nämligen hade tänkt träna styrka. Jag har äntligen lärt mig att jag ska kolla igenom videon innan jag sätter igång. Morgondagens video skulle ha varit över 25 minuter lång och ganska ansträngande. Då blir det för mycket om jag först tränar styrka och sedan ännu ska göra min yoga. Jag vill inte tumma på någondera. Dessutom var dagens yoga bara 17 minuter och då passade det bra att slå ihop passen.

fuskat med yogan

Imorgon blir det alltså ingen yoga för min del. Jag som har vant mig vid #yogaeverydamnday. Jag har sett framemot mina pass och det har blivit en naturlig del av min träning. Jag har ju gjort sporadiska yogapass sedan sommaren, men aldrig så här mycket och eller länge. Jag börjar verkligen gilla det och vill hela tiden göra mer. Det hänger förstås ihop med att jag blivit bättre på det och kanske inte är lika stel mer som jag var i början.

Nu har jag också lärt mig lite vad rörelserna heter och hur det hänger ihop. Jag behöver inte kolla på videon hela tiden, utan det räcker med att jag lyssnar. Jag vet vad en cobra är, en lizard, en downward dog osv. Instruktören säger vad vi ska göra och jag kan gissa mig till vad som är nästa rörelse. Jag kommer bättre in i mitt eget flow och min andning när jag inte behöver kolla upp på skärmen hela tiden.

Snart kanske jag vågar mig på längre yogan igen. Det är det som har varit min stötesten tidigare. Det har varit för långt, jag har tyckt det har varit för svårt eller tråkigt och så har jag slutat. Nu börjar jag känna mig redo för det. Först ska jag förstås avsluta den här utmaningen, men sen… Kanske.

0

2 tankar kring ”Fuskat

    1. hopihopi Inläggsförfattare

      Jag har testat ett pass yinyoga, via youtube i.o.f.s, och just det passet med den instruktören gillade jag inte alls. Jag stängde av videon och gjorde inte ens slut den

      Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *