Löpning plus yoga

Löpning plus yoga visade sig vara en lyckad kombination, när jag gjorde det rätt. Det är som om jag har knäckt koden till hur jag ska kombinera mina pass. Tidigare när jag har kört mina dubbelpass, med löpning och yoga har det alltid blivit på yogans bekostnad. Jag har först sprungit och direkt efter yogat. Då har yogan lidit, jag har inte kunnat koncentrera mig och varit för mycket uppe i varv efter löpningen. Tricket är att vila mellan passen.

löpning plus yoga

Igår gjorde jag igen ett dubbelpass med löpning på dagen plus yoga på kvällen. Den här gången vilade jag åtminstone sex timmar mellan passen och det var såå skönt med yogan på kvällen. Eftersom det var halt igår när jag sprang, spände jag mig säkert omedvetet. Jag hade nämligen väldigt stela ben efter löpningen och yoga var precis vad kroppen behövde. Igår var yogan nästan för kort. Jag hade kunnat fortsätta längre, för det var så skönt för benen. Eller skönt överlag, helt enkelt. Jag bara mmmm…. Njöt!

Idag var det också tänkt att jag skulle ha gjort ett dubbelpass, men jag valde bort löpningen. Istället har jag fått en massa fixat här hemma inför julen. Städat, bakat, planerat, fixat och trixat. Det var väldigt skönt yogan ikväll också kan jag lova. Skönt att varva ner och koppla av en stund från allt julstök. Jag hoppas kunna få till fler dubbelpass med löpning plus yoga den här veckan och innan jul, nu när jag vet hur jag ska kombinera dem. Nu är problemet snarare tidsbrist. Inför jul blir det långa och bråda dagar på jobbet och jag tror tyvärr inte att tiden räcker till. Jag får helt enkelt välja bort löpningen ifall jag ska kunna fullfölja min yogautmaning.

Knäck in the making

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *