Sammanfattning mars

Veckorna rusar på och imorgon är det april. Då om något förväntar jag mig att våren kommer igång ordentligt. Nu räcker det med snö och slask och nu får värmen komma. Idag har det varit fint väder och vi passade på att ta en promenad i solskenet. Perfekt för mig att mjuka upp benen efter gårdagens långpass. Det fick bli månadens sista träningspass och det är dags att sammanfatta mars som träningsmånad.

sista dagen i mars

Under mars blev det lite mindre löpning än i februari, men fortfarande en okej mängd. Totalt blev det 79,1 kilometer löpning. Inga stordåd, men mer än jag sprang förra hösten då mängden rörde sig kring 65 km per månad. Nu känns det i alla fall som om jag är på gång igen. Långpassen är tillbaka, farten börjar finnas där och det är kul att springa. Jag ska så småningom formulera att skilt inlägg om mina lopptankar för i år. Snart måste jag börja träna mer specifikt inför dem, men i dagsläget är jag bara glad över att göra mina pass. Knalla på utan en större plan…

När jag kollar på träningsdagboken för mars ser jag att jag tränat väldigt varierat. Jag har promenerat, jag har testat på zumba igen, jag har gjort min vanliga styrketräning och yoga. Det är ett enda virrvarr av olika träningsformer. Jag brukar sikta på att springa tre gånger i veckan och göra ett styrkepass och ett yoga. Men ibland blir det inte som jag tänkt mig och så får det vara tänker jag. All träning som blir av är bra träning.

 

Hur har din träning varit i mars?

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *