Den här veckan har det inte blivit mycket träning alls. Helt planerat i och för sig, men så här lite hade jag inte tänkt mig. På måndagen blev det ett snabbare pass löpning,  vilket egentligen var ett pass jag tänkt springa redan på söndagen. På onsdagen blev det en kort yogastund i solen och på fredagen lite löpning igen. Jag som hade tänkt mig träna mer yoga den här veckan och styrka. Minska på mängden löpning och istället fokusera på annat. Vad blev det? Mest bara löpning i alla fall. Visserligen betydligt mindre och kortare pass, men tja, inte helt enligt planerna.

Jag är lite irriterad på mig själv för att det inte blev någon styrketräning den här veckan. Det satt hårt inte förra fredagen också och jag får verkligen inte börja tumma på det. Jag måste göra styrketräningen. Jag har med fasa följt Träningsblogga på instagram och hennes skadebekymmer. Inställda Göteborgsvarv och inställda Stockholm maraton, och ingen löpning överhuvudtaget för en  tid framöver. Jag vill inte hamna där, i skadehelvetet. Styrketräningen är jätteviktig för att förebygga skador och jag har haft lite småskavanker. Ibland är det ett knä som krånglar, ibland en höft, ibland låret…

I övrigt har veckan varit bra. Sol, värme, lediga dagar, äta ute, fixa och trixa i trädgården. Fick äntligen mina sommarblommor planterade och idag blev det en storstädning av huset. Det är inte så konstigt att jag inte orkat träna något efter allt stök här hemma. Nästa vecka blir det tillbaka till rutinerna med träningen igen. Mer löpning och inte skippa pass. Skriver jag ut det här, måste jag ju göra dem visst 🙂

 

0