Yoga True med Adriene

Jag har gjort min yoga nu varje vecka i över ett halvt år. Det började med min yogautmaning förra året i december. Då gjorde jag nästan ett pass om dagen, i 30 dagar. Ibland två pass om dagen och ibland inget, men i stort sätt 30 dagar i följd. Som det kanske är meningen med dessa utmaningar. Jag gillade instruktören Adriene och upptäckte att hon har en massa yogavideon på youtube. Jag är nu nästan klar med en annan av hennes serier, true.

Idag gjorde jag pass 28 av 30 och det betyder att det är bara två pass kvar. Jag gillade den andra serien bättre, det var mer flow i den och det kändes mer som ”träning”. True serien har haft bra pass och jag vet att jag också behöver lugna pass. Allt behöver inte kännas som träning, som om jag tar i och svetten rinner. Det är bara bra för mig att ta det lugnt, andas och fokusera på det i stället. Det är precis det jag behöver ibland, men det är såå svårt. Jag hittar inte lugnet, tankarna vandrar och jag fokuserar på fel saker.

yoga true

Jag kommer att fortsätta med yogan även efter att serien är över, men jag kommer att välja ut specifika pass. Inte göra alla dagar i en trettio dagars utmaning/serie, utan välja godbitar från olika serier. Jag gillar pass som fokuserar på stela ben och höfter. Ibland är det kul att öva att stå på huvud, men mest gillar jag långa, djupa stretchövningar. Någon gång ska jag testa mig på yin yoga och se om jag gillar det. Jag tror att jag provat på ett pass, också via youtube, och just det passet med den instruktören. Nä. Inte min grej. Jag stängde av videon, och återgick till Adriene 🙂 Hon är bäst helt enkelt.

 

 

0

4 kommentarer

 1. Jag har svårt just för yogan men jag skulle verkligen behöva stretcha varje dag för att mjuka upp min stackars kropp. Precis som du så är det framförallt baksida lår, höfter och rumpa som behöver mycket kärlek. Alla fotbollsmatcher jag dömer gör verkligen att hela jag blir en stel klump.

  • hopihopi

   5 juni, 2018 at 21:48

   Jag är så dålig på att stretcha, även om jag vet att jag behöver det. Efter löpning glömmer jag bort det. Jag duschar, äter, bloggar och på kvällen märker jag hur stel jag är 🙂

 2. När jag började springa igen och sen lade till styrketräning (FMTK) hade jag jättesvårt att klämma in yogan också. Men nu har jag verkligen jobbat på att få in den i vardagen igen och det är så otroligt skönt!

  • hopihopi

   5 juni, 2018 at 21:49

   Jag vill också allt på en gång och helst snabba resultat. Det är svårt att få tiden att räcka till allt och allt är samtidigt bra för en. Jag vet inte vad jag skulle lämna bort. Styrka är bra. Yoga är bra. Löpning är bra. Att stressa över träning eller utebliven träning däremot är inte bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2019 Hopihopi

Tema av Anders NorenUpp ↑