Andas in, andas ut

Ibland är det skönt med tuffa och snabba intervallpass. Ibland vill jag springa långt och långsamt. Det är samma sak med yogan. Ibland är jag ute efter ett pass med mera flow och power. Ibland vill jag bara ta det lugnt och få andas in och andas ut. Idag var det helt klart det senare alternativet jag ville ha och behövde.

Dagen var lång och stressig på jobbet. Jag hade inga planer på att träna, men jag hade tänkt mig ett litet yogapass om orken fanns. Jag behöver verkligen yogan. Speciellt nu när jag trappat upp löpningen och springer längre, märker jag direkt hur stel jag blir om jag slarvar med stretchen. Yogan är också skön efter en lång dag på jobbet. Det ger mig en chans att varva ner. Hitta lugnet, fokus och ta ner stressnivån.

andas in, andas ut

Dagens pass var med min favorit, Adriene, yoga for shoulders and neck. Ett lugnt pass man knappt behöver byta om för. Perfekt för min stela nacke och axlar. Bara sitta och andas och samtidigt känna hur spänningarna släpper. Jag tycker att jag har blivit bättre på att fokusera. Tankarna vandrar inte lika mycket mer, utan jag kan fokusera på andningen och på det jag ska göra just där och då. Inte tänka på disken, på städning, på vad jag ska göra imorgon. Det är fortfarande svårt, men det går bättre än det gjorde i början.

 

 

3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *