En helt vanlig runda

Jag tycker om var jag befinner mig med träningen för tillfället. Det rullar på, jag är inne i ett bra flyt, utan att ta någon stress över passen. Jag tränar varierat och det jag känner för, och allt är lika kul. Jag tränar överkropp och underkropp skilt, jag yogar, jag går på zumba och jag springer. Jag älskar dessutom känslan av att kroppen håller. Jag kan springa en helt vanlig runda efter jobbet utan desto mer planering eller förberedelser.

en helt vanlig runda

Idag blev det just en sådan, en helt vanlig runda. Tass tass tass runt kvarteret och lite till bara för att det var så kul. Jag vill fortsätta så här. Inte tänka att nu måste jag genast öka distansen, springa intervaller eller liknande bara för att det går bra för tillfället. Stressa, pressa och ta i för kung och fosterland. Nu ska jag njuta av känslan av att jag vill träna igen och att min svacka verkar vara över.

Jag ska fortsätta springa mina myspass och träna det jag vill. Det verkar vara ett fungerande koncept och jag vill inte ändra på det. Nästa vecka är det sista gången för zumban för höstterminen och det betyder att jag kommer att ha torsdagarna fria för annan träning om jag vill. Kanske mer löpning, kanske styrka eller kanske yoga. Jag gillar allt lika mycket just nu.

 

2

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *