Hur gick det med mina nyårslöften?

Nytt år och nya tag. Eller hur var det nu igen? Hur gick det egentligen med mina nyårslöften för 2018? För att vara helt ärlig, så minns jag faktiskt inte riktigt vad jag lovade. Jag var tvungen att kolla bakåt bland mina inlägg. Det betyder väl att det inte gick så bra…

nyårslöften

Mina nyårslöften för 2018 var (tydligen)

Fortsätta på den vegetariska linjen
Nja… Halvcheck. Det känns som om jag av gammal vana väljer köttfärs eller kyckling. Inte för att jag inte skulle tycka om vegetariskt, utan för att jag inte har många recept på lager. Det blir mest wok med mifu eller svamppasta. Det kan jag laga utan recept, det går snabbt och det kräver varken inspiration eller förberedelser. Ibland får jag feeling, googlar recept och testar något jag aldrig lagat tidigare. Men jag är snart tillbaka till kyckling och ris igen, när jag inte kommer på vad jag ska laga till middag.

Vara mer social
Halvcheck på det också. Jag tycker jag har deltagit i mer kalas, träffar och utekvällar än tidigare, men inte så mycket som jag skulle önska. Till viss del handlar det om jobbet och att jag inte alltid kan delta i allt. Inte för att jag inte vill, utan för att jag jobbar då. En annan orsak är nog också att jag själv inte är aktiv. Jag har ordnat en brunch i år. Ingen fest, ingen tjejkväll, inget födelsedagsfirande… Inget.

Träna/springa i grupp
Jag går på zumba, det räknas väl? Springa i  grupp? Hahahahaa 🙂 Vi skippar den kategorin…

Bloggen
Här tycker jag att jag har lyckats. I något skede bloggade jag varje dag i flera veckor på raken. Jag tycker att jag har bloggat 5-6 gånger per vecka och det är klart godkänt. Till och med på sommaren när vi var på resa till Kroatien, hängde bloggen med. Jag hade tidsinställt inlägg ifall jag inte kunde blogga på ställe och plats. Bloggen har växt och det har kommit nya läsare. Kul <3 Jag har fixat till min facebooksida. Jag är med i olika grupper och det har ökat min synlighet. Bloggen lever och mår bra.

Hur gick det med dina nyårslöften?

1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *