Det blir Tallinn i år igen

Jag lovade ju att jag hade väldigt goda nyheter att berätta i måndags. Vad är då den goda nyheten? Jo, jag ska springa i Tallinn igen. Jag får igen möjlighet att delta i mitt absoluta favoritlopp, den här gången dessutom på en ny distans. Gissa vem som är ivrig?! Jag har hela året egentligen varit säker på att jag inte kommer att kunna springa i Tallinn, för det händer grejer på jobbet då. Det visade sig att jag visst kan/får/är ledig den helgen, plus måndag, så jag kan springa i Tallinn igen. Den här gången 10 kilometer.

tallinn igen

Ny distans för mig i Tallinn. Jag har alltid tidigare sprungit halvmaraton eller maraton. Jag är kanske liiiite besviken eller irriterad över att jag inte vetat om den här möjligheten tidigare. Då hade jag kunnat träna för en längre distans. Tränat för ett nytt maraton hela året. Nu har jag inte gjort det, eftersom jag varit så säker på att inte kunna springa i Tallinn. Nu är tio kilometer det enda  jag kan springa, med min dagsform. Men det är ändå Tallinn, jag är glad oavsett.

Nu kommer det dessutom att bli en annorlunda upplevelse. Vi kommer att åka dit på lördagen, tidigt på morgonen. Loppet går först klockan fem, men jag vill hinna checka in på hotellet och relaxa en stund innan. Eftersom det är ett kvällslopp, förväntar jag mig bra stämning. Mycket folk på stan, en lördagskväll, och dessutom Tallinn där publiken alltid är fantastisk. Det kan inte bli annat än bra. Jag ska se det som en rolig grej. Njuta av stämningen och publikstödet och vara tacksam över att kunna springa. Fira efter loppet och heja på maraton och halvmaratonlöparna nästa dag.

För det blir även en nästa dag. En hel söndag i Tallinn innan vi åker hem på måndag. (Mamma vi behöver kattvakt 🙂 ). Shoppa, god mat och dryck, kanske lite sightseeing. Shoppa lite mer, äta lite mer, bara njuta av egentid i min favoritstad.

Sa jag att jag var glad och ivrig?

2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *