Dags att köpa nya skor

Jag har skrivit om det tidigare, om hur jag behöver köpa nya skor. Nu är det inte längre frågan om att jag vill ha nya skor, utan nu behöver jag faktiskt ett till par. Jag har bara två par som jag kan springa med längre.

Idag sprang jag för första gången på länge med skor som jag inte använt på flera månader. De har aldrig varit mina favoriter, men ändå funkat. Av de två skor jag springer med, är det bara det ena paret som känns hundra. Mitt senaste köp från i våras. De andra paret är rejält slitna och borde kasseras, men de har varit mina favoriter så länge att jag drar mig för att slänga dem. Och så har jag ännu ett tredje alternativ, de jag sprang med idag.

köpa nya skor

Jag blev genast påmind om varför jag inte brukar springa med dem. De kändes för små, som om de trycker på stortån och det var inte alls en behaglig runda. Dessutom kändes de extra klumpiga. Som att springa med klossar. Jag är tvungen att kassera dem också, för jag vet inte riktigt när jag ska använda dem. De har stått i skåpet i flera månader och av en orsak. Jag hade glömt bort hur obekväma de var att springa med.

Undrar om mina fötter har ändrats? Jag tycker nämligen att de tidigare har passat mig. Det är andra modellen jag har av samma skor. Nu passar de mig inte alls. Eller så har min löpstil/teknik ändrats? Även om de tidigare också känts klumpiga, har de varit mina go-to skor för långpass och för mängd.

Imorgon tror jag bestämt att jag ska fara på jakt efter nya skor. Kolla utbudet, prova några modeller. Kanske köpa nya skor i affären eller vänta till Black Friday och köpa då. Kanske jag till och med blir mer pepp på löpningen om jag har nya skor att springa med?

1

6 tankar kring ”Dags att köpa nya skor

  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har tidigare också köpt när det har varit black Friday, jag tycker det brukar vara bra rea då. Problemet är alltid vilka skor jag ska välja 🙂

   Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har varierat mellan olika märken, jag tycker Adidas har passat mig bäst, men även använt mycket Asics. Det är just Asics som för tillfället inte passar alls

   Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   man kan alltid uppdatera sig när det gäller skor 🙂 Jag köpte just ett par nya och funderar redan på nästa par

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *