Som jag har längtat

Hallåå, bloggen?! Vad hände? Livet. Hallonland ska rensas, vinterkläder plockas bort, solstolar fram. Jag har nog tränat, jag har bara inte hunnit blogga. Det blev sommar plötsligt och som jag har längtat efter sol och värme. Hela vintern när jag kämpade mig igenom löppass i minusgrader, snöstorm och Icebugs har det här varit målbilden. När jag kan springa i t-shirt, korta tights, mina snabbaste skor och flyga fram. Som jag har längtat efter det här!

som jag har längtat

Dagens löprunda var den första i värme sedan… September? Med tanke på att jag inte sprungit i värme på evigheter kändes det förvånansvärt bra. De första passen i värme brukar inte kännas bra, det tar en stund innan jag/kroppen vänjer sig vid värmen. Jag tycker nästan att det kändes jobbigare igår när jag rensade hallonland. Då kändes det som det brukar kännas under de första soliga dagarna. Slö, trött, huvudvärk, ingen energi. Som om jag varit för mycket i solen och har saltbrist.

Jag hoppas att vädret fortsätter vara så här fint länge nu. Det var så skönt att springa i mindre kläder. I bara en t-shirt och tights. Att inte behöva bylta på mig alla kläder jag äger. Jag tycker nog att det påverkar löpningen. Jag känner mig snabbare om jag har mindre kläder på mig. Det är mindre saker som stör, som fladdrar eller korvar sig.

Imorgon är planen att cykla till jobbet. Det är också något jag sett framemot. Jag tyckte om att cykla till jobbet hela förra sommaren och jag hoppas att det kan bli en vana i år igen. Jag har ju fortfarande till exempel mitt cykelmål från i fjol att nå.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *