Heidi hjärta trx

Mina nya trx-band alltså! Love! Jag har gjort två pass med dem nu och jag gillar dem mycket. Det bränner skönt i axlar och armar och speciellt för rörligheten tror jag att de kommer att vara bra. Jag är väldigt stel i axlar, skulderblad och bröstryggen. Nu när dessutom min yogautmaning är över och jag bara yogar en gång i veckan, istället för varje dag, märker jag direkt hur stel jag blir. Jag borde egentligen yoga oftare, för jag vet hur bra det är för mig.

Idag efter jobbet var det dags för veckans styrkepass. Jag hade ingen plan, utan körde bara på. Jag gjorde vad jag kände för helt enkelt. Mycket armar,  axlar och rygg den här gången med hjälp av trx- banden. Inte så mycket benövningar faktiskt, även om det brukar vara en favorit för mig. Ben är lite av hatkärlek för mig, främst på grund av träningsvärken som brukar komma nästa dag. Fast jag tror nog att även dagens styrkepass kommer att resultera i träningsvärk. Armarna skakar fortfarande när jag sitter här flera timmar senare och skriver.

Jag planerar in den övriga träningen för veckan lite beroende på hur jag känner mig i kroppen imorgon. Jag har som plan att åtminstone springa två gånger den här veckan, gärna ett lite längre pass. Med längre pass avser jag upp mot tio kilometer i dagsläget. Det börjar vara dags att ta tag i löpträningen och spika årets mål. Ett maraton känns ganska givet, men när, var, hur?

 

1

2 tankar kring ”Heidi hjärta trx

 1. Maria

  Sjukt spännande med maraton i siktet för 2018! Kan det bli Paavo Nurmi-maraton igen eller tror du det blir något helt annat den här gången?

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har svårt att bestämma mig där också 🙂 Främst för att datumet för Paavo Nurmi senarelades till slutet av augusti, och det krockar helt med Tallinn (halv)maraton som är två veckor senare. Jag brukar springa båda och vet inte riktigt hur jag ska göra i år. Det känns inte alls bra att springa två lopp inom loppet av två veckor oberoende av distansen på båda loppen. Enklast skulle det gå ifall jag sprang 10 kilometer i Åbo och sedan maraton i Tallinn, men när jag ska få till ett halvmaraton då? För jag vill gärna springa den distansen också i sommar. I-landsproblem verkligen 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *