Bra avslut på träningsveckan

Vilken bra träningsvecka det blev! Jag sprang även idag efter jobbet och jag har sprungit tre gånger denna vecka. Totalt blev det över 20 kilometer löpning den här veckan och jag minns inte när jag skulle ha sprungit så mycket senast. November? Antagligen, eftersom jag knappt sprang alls i december. Dagens pass kommer knappast att gå till historien, det var ett pass bland många andra. Tanken var främst att samla kilometer och att vänja kroppen vid att springa mer och oftare.

vecka 2

Jag har som sagt bara sprungit ett pass i veckan under december, men nu vill jag springa oftare igen. Jag försöker försiktigt trappa upp träningen igen. Fler löppass per vecka, mera mängd helt enkelt. Ett längre pass, över tio kilometer, per vecka och de övriga två löppassen valfria. Jag har fortfarande ingen träningsplan som jag följer, jag har knappt ens nåt träningsmål ännu. Jag tränar det som faller mig in. Först vill jag komma igång ordentligt med löpningen igen och sedan kan jag börja lägga in intervaller och mer strukturerad träning.

I övrigt bjöd veckan på ett pass styrka med mina nya favoriter, mina TRX band. Dessutom fick jag även till ett pass yoga med min favoritinstruktör, Adriene. Hon har en ny 30 dagars yogautmaning som jag börjat på. Eller tja, jag har gjort det där ena passet. Jag har inte bestämt mig ifall jag ska följa det eller inte. Jag tänker i alla fall inte göra varje dag, som jag gjorde i december. Ifall jag gör ett pass i veckan, är jag väl klar om 30 veckor då 🙂

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *