Träningssammanfattning augusti

Ny månad idag, september, även om det just nu känns som högsommar. Sol, värme och terrasshäng. Dags att igen skriva en träningssammanfattning över den gångna månaden. Som likt juli bara sa poff och så var den över.

Träningssammanfattning augusti

träningssammanfattning augusti

Augusti känns som månaden då jag tog tag i träningen igen. Mer struktur på passen, mer intervaller i löpningen, längre pass och snabbare pass. I mitten av augusti fick jag bekräftat att jag kan springa i Tallinn i år igen. Efter det har det blivit fokus på loppet. Jag förväntar mig inga rekordtider, men jag vill ändå få till en så bra upplevelse som möjligt. Känna mig stark mot slutet och som om jag orkar springa hela vägen med en god känsla i kroppen. Löpningen har bestått mycket av intervaller för att försöka få en bra löpkänsla. Lätt i steget med bra tryck. Nästa vecka lördag lär det visa sig om jag har tränat rätt eller inte. Runt kommer jag att komma oberoende, tiden blir vad den blir.

Under augusti blev det ett ynka (registrerat) cykelpass. Jag har cyklat till och från butiken, jag cyklade till zumban, men eftersom de varit pass på kanske två kilometer har jag inte brytt mig om att registrera dem. Den enda cyklingen som jag hade klockan på var när jag cyklade till och från jobbet. I ösregn. Men har jag bestämt mig för att cykla till jobbet så har jag. Trots vädret gick det bra att cykla och jag tyckte fortfarande om det. Jag hade planer på att försöka fullfölja mitt cykelmål, cykla fler gånger till jobbet för att samla kilometer, men… Så kom beskedet om Tallinn, jag valde att fokusera på löpningen igen och det hela rann ut i sanden. Just nu har jag cyklat 271,6 kilometer av 1000. HUR tänkte jag när jag tyckte 1000 var en lämplig mängd? 🙂

Bortsett från cyklingen har den övriga träningen rullat på bra i augusti. Det har inte bara blivit löpning, utan en blandning av olika styrkepass, lite yoga och dessutom började min älskade zumba igen. Jag ser framemot att fortsätta med det hela hösten.

Löpning: 87,2 km, 10 pass
Cykel: 39,2 km, 1 pass
Styrka: 4 pass
Yoga: 4 pass
Övrigt: 1 pass

September, jag är redo!

1

En tanke kring ”Träningssammanfattning augusti

  1. Pingback: Träningssammanfattning augusti - Träningsfeed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *