Nya cykelkläder

Jag är redo att inleda cykelsäsongen nu. Mina nya cykelkläder som jag beställt kom i posten idag och de är så fina. Jag vill cykla nu. Tyvärr tror jag att jag är tvungen att vänta i några månader ännu innan jag kan använda mina nya cykelkläder. Det är nämligen shorts och t-shirt jag beställt.

nya cykelkläder

Jag skulle egentligen bara beställa nya delar till min cykel. Eller jag och jag, som om jag kan fixa min cykel. Sam skulle beställa nya delar. Han frågar om jag vill ha något annat också. Vadå annat? Ja, det finns ju cykelkläder. Klicketi klick och vips hade summan på beställningen ökat något.

Varför är cykelkläder så dyra? Jag tog de billigaste shortsen jag hittade. De är inte lika viktiga att de är fina och de behöver inte bytas/tvättas lika ofta som tröjan. T-shirts fanns det hur många fina som helst. Och dyra. Det fanns ju förstås billigare versioner också, men de var inte lika fina. Eller så fanns det inte rätt storlek. Jag beställde från Bikester och det fanns såå mycket mer att välja bland än i butik. Förra sommaren när jag köpte från Stadium fanns det typ två att välja bland. Och det var den enda butiken jag hittade ens lite cykelkläder i.

Nu fattas det bara den där cykeln då. Om jag tycker att cykelkläder är dyra är det inget emot vad cyklar kostar. Men som jag har pratat om den där cykeln. Hur många år har jag inte skrivit om att jag vill ha en landsvägscykel? Fem? Jag tror nog att förra sommarens över 1500 kilometer cykling bevisade att jag tycker om att cykla och att en landsvägscykel skulle användas.

0

4 tankar kring ”Nya cykelkläder

  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Näthandeln hade en massa fint att välja bland, mycket bättre utbud än i butik. Mina kläder kom på en vecka, men det var ju påsk emellan, så egentligen på tre vardagar 🙂

   Svara
 1. Fredrika

  Rekommenderar en gravel. Super glad för min o kan byta däck så kan jag cykla på landsväg eller på grusvägar/stigar, o har till och med varit i skogen med den på mtb spår.

  Svara
  1. hopihopi Inläggsförfattare

   Jag har kollat på olika gravelmodeller, men är nog just lite för snål för att köpa en 🙂

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *