Höstiga listan

Jag gillar listor bla bla bla… Allt det där plus att jag inte har fyllt i en på länge. Tror jag. Den här hittade jag hos Hanna, men jag har fyllt i liknande tidigare. Låt mig presentera Höstiga listan.

Höstiga listan 2019

Vad är det bästa med hösten?
Hösten är den bästa tiden att springa på. Luften är krispig och inte fylld av pollen. Det går att andas ute. Alla fina färger i naturen och när solen dessutom skiner. Vem har inte lust att springa då? Plus att det är ganska mysigt att inte springa också, och i stället bara ligga under filten med tända ljus.

höstiga listan

Vad kommer du att lyssna på?
Jag lyssnar inte på musik annat än i bussen. Då blir det spotify och någon blandlista därifrån. Retroperjantai på fredagar i bastun. Och på alla mina favoritpoddar förstås.

Vad tittar du på?
Masterchef Australia och Skavlan. Tipsa mig om några bra serier att börja kolla på 🙂

Vad har du för höstplaner?
Mina träningsplaner skrev jag redan om. I övrigt väntar en kräftskiva nästa vecka, en jobbfest i november och så borde jag gå till frisören, men hon har inte haft lediga tider som passat mig. Och så ska jag till tandläkaren för att dra ut en visdomstand, men det har jag förträngt.

Vad kommer du att äta i höst?
Mustiga grytor med linser och tomat. Rostade rotfrukter i ugn, risotto med pumpa, halloumi. Soppor. Mycket indiskt och mycket vegetariskt. Hembakt bröd.

Vad kommer att bli ditt mest använda plagg i höst?
Mina nya svarta boots och kappan jag köpte förra året. Något varmt som jag förhoppningsvis inte behöver frysa i. Yllesockor inomhus.

Vad gör du om dagarna egentligen?
Tränar, jobbar, bloggar, äter och busar med kissor, egna eller grannens.

höstiga listan

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *